Un soldat rus, despre care se presupune că are vârsta de 20 de ani, a fost reținut în Rusia, după ce un clip video înfiorător a fost difuzat pe platforma de socializare Telegram. Imaginile teribile au fost motiv de laudă între colegii acestuia.

Un militar care a filmat acte sexuale cu un copil a fost reținut în Rusia. Numele lui este Alexey Bychkov. Se spune că a filmat un astfel de conținut de dragul de a-l vinde pe ''dark web''. Se înțelege că acesta s-a născut în 1997 și locuiește pe teritoriul Krasnodar, scrie Nexta. 

Potrivit unui raport The Mirror, se crede că videoclipul provine din conflictul din Ucraina. Asta ar însemna că este cea mai recentă atrocitate a trupelor Kremlinului, care au fost acuzate în mod repetat de crime de război și genocid.

Videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare, inclusiv pe Telegram. După cum rapoartele presei ucrainene sugerează, Bychkov a trimis imaginile odioase colegilor soldați și s-au răspândit de acolo. Au fost confirmate deja mai multe detalii cu privire la videoclip, notează observatornews.ro.

coral