Au fost momente extrem de tensionate pe litoral, in unul dintre cele mai exclusiviste cluburi. ”Sora” Elenei Basescu a paruit-o in LOFT pe castigatoarea show-ului TV ”Next Top Models” .

Potrivit unor surse, doua tinere s-au intalnit, sambata, la LOFT Mamaia dupa multa vreme si au tinut sa isi regleze conturile. Din cate se pare, totul ar fi  plecat de la un barbat, fiul unui milionar renumit din Romania, cu care cele doua s-au iubit in trecut. De precizat ca ”titulara” a fost  castigatoarea ”Next Top Models” care a trait o frumoasa poveste de dragoste cu fiul milionarului dupa ce a pus capat relatiei cu Catalin Botezatu.

Mega-paruiala in trei reprize!

Conform martorilor, scandalul dintre ”sora” Elenei Basescu si fotomodela s-a desfasurat in trei reprize. Prima data cand spiritele s-au inflamat, prietenii celor doua tinere au intervenit la timp si au reusit sa le desparta.

La cateva minute distanta, fosta iubita a lui Bote s-a intors la masa prietenei mezinei fostului presedinte ca sa clarifice situatia, iar, dupa cateva replici dure, cele doua s-au incaierat serios. Mai mult decat atat, in a doua confruntare a tinerelor s-ar fi implicat si actualul iubit al prietenei Elenei Basescu, Alex, care ar fi bruscat-o serios pe castigatoarea ”Next Top Models”. Profitand de ajutorul iubitului ei, prietena Elenei s-a infipt in parul rivalei sale si nu s-a lasat cu una, cu doua.

Martorii incaierarii au marturisit ca, la un moment dat, ”sora” Elenei Basescu ar fi reusit sa o ciufuleasca serios pe fotomodela. Iar sursele au spus ca femeia de serviciu a clubului ar fi strans mai multe smocuri de par in urma ”fight-ului”.

A treia repriza, rafuiala in parcare!

Cu toate ca cele doua s-au paruit serios, scandalul nu s-ar fi incheiat dupa incaierarea de la masa. Tinerele ar fi disputat si cea de-a treia runda, in parcarea clubului. Acolo unde ”sora” Elenei Basescu si castigatoarea de la ”Next Top Models” s-au certat mai ceva ca la usa cortului. Tipetele si urletele celor doua au atras atentia tuturor care se aflau in apropierea renumitului local.

coral