Fericire infinita in familia lui Mihai Morar! Gabriela, sotia lui, este insarcinata pentru a doua oara, iar anuntul emotionant a venit astazi, 25 martie, intr-o zi de mare sarbatoare pentru toti crestinii – Buna Vestire, cunoscuta si sub denumirea populara de “Blagovestenia”.

Gabriela, sotia lui Mihai Morar, e insarcinata din nou

Mihai Morar va deveni tatic pentru a treia oara anul acesta, iar anuntul a fost facut de carismaticul moderator de emisiuni. Va reamintim ca el si sotia sa mai au doua fetite: gemenele Mara si Cezara, care au venit pe lume in urma cu 10 ani. Cand a impartasit bucuria din familia lui, prezentatorul de la “Rai da’ buni” nu a dezvaluit sexul bebelusului.

“ Astazi, de Buna Vestire
Va dam primii de stire:
Vom fi parinti a treia oara.
E fratior sau surioara?!#familiaMorar”, a scris prezentatorul TV pe pagina lui de Facebook.

Apropiatii si fanii cuplului s-au intrecut in felicitari. “Felicitari!!! Poate si fratior, si surioara, inca o tura de gemeni ”, “Felicitari! Doamne ajuta, sa fie sanatos! Sarcina usoara! ”, “Waaa! Felicitari, oameni frumosi! ”, “Felicitari! Orice ar fi, sanatos sa fie. Sarcina si nastere usoara!”, “Felicitari sa fie intr-un ceas bun ” sunt cinci dintre mesajele transmise de fani.

Mihai Morar si sotia lui, Gabriela, au gemene

Mihai Morar (n.: 14 octombrie 1981 in Baia Mare) este unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni de radio si televiziune din Romania. Partenera lui de viata, Gabriela, a adus pe lume gemenele Mara si Cezara pe 23 octombrie 2008. Fiicele prezentatorului TV s-au nascut prematur; la nastere aveau 1250 grame, respectiv 1850 de grame. In 2016, de ziua lor, el a facut public un mesaj extrem de emotionant pe Facebook: “Opt ani de cand minunile exista. «Morar 1» si «Morar 2». Doua bratari prinse, inainte de soroc, de niste incheieturi incerte. 1250 grame si 1850 de grame. Doua cocoloase nedefinite, ceva intre spirit si materie.Doua zambete inchise zile intregi in incubatoare, intr-o incercare a omenirii de a recrea in laborator gena Bucuriei si de a o imprastia, apoi, viral, in lumea asta trista. Fiecare prunc nascut prematur e o lectie despre triumful vietii. Lupta lui pentru a ramane pe Pamant. Incrancenarea de a pompa fiecare gura de aer si a o transforma in Viata. Inclestarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierduta a Universului. Nou-nascutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care inca mai lupta fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lectia omuletilor nascuti prematur rusineaza inconstienta si usurinta cu care oamenii mari au grija sa distruga ceea ce ei cred ca ei au primit de-a gata: fata Pamantului, dreptul la Viata, natura umana. Copiii nascuti «sub greutate« vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, in fiecare maternitate unde se naste o «minune», ni se da o sansa pentru o noua lume. La multi ani, Mara si Cezara! Voi sunteti doua. Va multumesc, Tatal vostru”.

 

coral