Întâmplare şocantă, aseară, în municipiul Botoşani. O femeie de 43 de ani a fost înjunghiată în somn de soțul său, după ce se certaseră cu câteva ore înainte. Victima a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate şi se zbate acum între viaţă şi moarte. După câteva zeci de minute în care a fost căutat pe străzile din oraş, agresorul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Femeia tocmai depusese actele de divorţ, iar bărbatul, iritat la culme, a decis să se răzbune. A mers la un bar din zonă, unde şi-a făcut planul, iar după ce femeia a adormit, individul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o de două ori. Una dintre lovituri a fost foarte aproape de zona inimii. 

Fiica femeii înjunghiate a sărit în apărarea mamei sale

Alarmată de ţipetele mamei, fiica celor doi a sărit în apărarea femeii, însă bărbatul ar fi ameninţat-o şi pe aceasta. Un văr de-al fetei, care era şi el în apartament, a intervenit şi a reuşit să o salveze pe fată din mânile tatălui.

Ruda femeii înjunghiate: Ea era în cameră, dormea şi eu eram la bucătărie.

Reporter: Verişoara ta era în cameră şi dormea?

Ruda femeii înjunghiate: Da. Şi eu eram aici în bucătărie. Am vrut să mă duc până la geam, să fumez şi am văzut totul.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie. Medicii au preluat-o pe femeia înjunghiată şi i-au acordat primele îngrijiri. Au transportat-o apoi la spital, unde se zbate acum între viaţă şi moarte, arată observatornews.ro

Declaraţii halucinante în faţa poliţiştilor. "Staţi ca proştii? Trage!"

Agresorul s-a făcut nevăzut după ce şi-a înjunghiat soţia. În scurt timp, străzile oraşului au fost împânzite de poliţişti, care au reuşit să-l prindă pe individ după câteva zeci de minute.

Întrebat de anchetatori despre faptele sale, bărbatul i-a luat în râs: "Păi, mai vorbim la Poliţie. Vrei să zic aici jos, pe burtă? (…) Ce aveţi asupra dumneavoastră? Un pistol cu bile? Haide! Ce faceţi? Staţi ca proştii? Trage!"

Agresorul a fost dus de poliţişti la audieri. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.  coral