Starea lui Mihai Constantinescu. In varsta de 73 de ani, indragitul compozitor se afla internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti de trei saptamani. In tot acest timp, rudele, apropiatii si fanii sai spera si se roaga pentru o minune, mai ales ca artistului i s-a oprit inima inca de doua ori, dupa ce a suferit primul stop cardio-respirator. Din fericire, medicii au reusit sa-i porneasca inima dupa ce el a facut al treilea stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala, iar sotia lui ii viziteaza zilnic. Simona Secrier isi doreste discretie in legatura cu starea de sanatate a sotului ei si in tot acest timp a oferit foarte putine declaratii.

Cea care a vorbit mai mult despre evolutia problemelor cantaretului este fosta sotie, Mihaela Constantinescu. Ea a facut de multe ori apeluri pe Facebook, unde le-a cerut oamenilor sa se roage pentru insanatosirea acestuia. Chiar in urma cu doua zile, vedeta a facut publica o fotografie emotionanta in dreptul careia a scris:

“Nu suntem singuri niciodatp… Intotdeauna suntem cu Dumnezeu ”, iar o internauta i-a lasat comentariul: “Mihaela… te rog din inima sa nu ma sperii!!!  Sa nu-l deconecteze medicii de la aparate sub nicio forma!!! Offff, Dumnezeule!!! ”.

Fosta sotie nu a raspuns mesajului lasat de internauta, desi, uneori le raspunde oamenilor. Oricum, toti cei care il iubesc pe cunoscutul artist nu inceteaza sa se roage pentru sanatatea lui.

“Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciuni”, a declarat Mihaela Constantinescu, fosta sotie a cantaretului, in cadrul unui interviu oferit saptamana trecuta.

Desi s-a vorbit despre posibila deconectare de la aparate a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier se opune total acestui lucru. Ea si-a dorit sa il transfere pe sotul ei la o clinica de peste hotare, relateaza rtv.ro. Medicii de la mai multe spitale din din Europa au refuzat-o din cauza starii de sanatate a cantaretului. In prezent, el este stabilizat, dar nimeni nu vrea sa riste agravarea situatiei in care se afla.

Mihai Constantinescu, gasit de sotia lui dupa ce a facut stop cardio-respirator

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a facut un stop cardiac in seara de 13 mai, iar cea care l-a gasit inconstient in propria casa este partenera lui de viata. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 si a chemat de urgenta o ambulanta pentru el. In cursul noptii de 13 spre 14 mai, cantaretul a mai suferit doua stopuri si a fost salvat de medici. Din nefericire, medicii sunt rezervati in cazul sau.

coral