Primăria Florești a realizat lucrarea de conectare a străzilor Magnoliei, Crizantemelor, Narciselor la sistemul central de canalizare.

”Dragii mei dragi,
Așa cum am promis, s-a realizat conectarea străzilor Magnoliei, Crizantemelor, Narciselor la sistemul central de canalizare. Acum deja se lucrează la reparații tramă stradală/asfaltare str Tăuțiului și în zona pod Tăuțiului-Crizantemelor.
Cât privește rezolvarea tramei stradale de pe Narciselor, dragii mei, soluția e în mâinile voastre. Așteptăm retragerile celor care au încălecat domeniul public, trasarea drumului cu lățimea cadastrată și apoi trecem la asfaltare.
În Florești, alături de lucrările de măturare, curățare, dezinfectare străzi și trotuare, plus dezinfectare scări de blco, plus montaj aparate de dezinfectat pe mâini în scările de bloc continuă și lucrările bugetate / începute, precum sala de sport de la Școala Gh Șincai, lucrările de pregătire teren pentru Baza Sportivă Tip 1, Parcul de Joacă și Agrement de peste 15.000 mp de pe locația fostului Poligon, Parcul de Joacă din Luna de Sus, reabilitare – modernizare Eroilor / acoperire valea Sanaslăului sau lucrările de asfaltare drumuri existente ori reparații drumuri asfaltate.”, arată primarul Floreștiului, Horia Sulea.

coral