Un clujean a deschis un videochat erotic cu bărbați unde deja au carte de muncă 8 persoane. Clujeanul explică faptul că a investit câteva zeci de mii de euro în aparatură și mobilarea camerelor.

„A fost nevoie de o investiţie de zeci de mii de euro în aparaturi, în infrastructură, în tot ceea ce ţine de buna funcţionare a unui studio. Cumva ne aşteptam să recuperăm banii ăştia în timp, poate într-un an de zile, dar datorită faptului că oamenii au stat în permanenţă acasă a fost mult mai benefic pentru noi şi banii au venit mult mai uşor”, spune Andrei, reprezentantul unui studio de videochat, citat de Gazeta de Cluj.

„Eu am locuit în Londra în ultimii patru ani. După ce a început Brexitul, lucrurile au început să ia o întorsătură aiurea pe acolo, aşa că singura variantă era să mă întorc înapoi acasă. Singurul job accesibil şi safe pe perioda pandemiei era videochatul, de care am auzit de la un prieten bun de-al meu. Am avut emoţii la început, nu ştiam dacă este ceea ce vreau să fac, eram temător. Eu sunt o persoană extrovertă şi mă ajută mult să dezvolt latura asta a mea sociabilă, să vorbesc cu oamenii, să îmi dezvolt mai mult abilităţile lingvistice în limba engleză”, povesteşte Sergiu, model videochat.

coral