La scurt timp dupa ce a fost dat afara de la Antena 1, Alex Velea a si fost inlocuit. Cel care prezinta alaturi de Simona Gherghe emisiunea ”Acces direct” este chiar Andrei Stefanescu, care este foarte entuziasmat in acest rol de co-prezentator.

Dan Capatos a marturisit in emisiunea sa ca a lui a fost ideea cu aceasta inlocuire. “Stie toata lumea ca sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, in locul lui Alex Velea, incepand cu acest sezon este Andrei Stefanescu. El intra doar pe partile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o sefii si au plasat-o la Acces Direct.”, a spus Dan Capatos.

Artistul se va ocupa doar de partea de divertisment, pentru ca simte ca nu s-ar descurca pe social. “Am avut doua aparitii pentru acum. A fost dragut. Pe finalul emisiunii, atunci cand incep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu ma ajuta fata pentru cazurile sociale. Iti dai seama cum as arata eu serios langa Simona? Nu cred ca as face fata sa stau sa discut…”, a declarat Andrei Stefanescu.

Antonia e motivul pentru care Alex Velea a fost concediat de la Antena 1

Se pare ca motivul care a dus la aceasta decizie este chiar iubita lui, Antonia, care, bucurandu-se de un adevarat succes pe plan muzical, a facut tot posibilul sa il ajute si pe tatal copiilor ei.

Cei doi au programate foarte multe concerte in urmatoarea perioada, iar sefii de la Antena 1 au considerat ca nu poate sa faca fata si programului fix, unde trebuia sa fie prezent in emisiune alaturi de Simona Gherghe, astfel ca i-au lasat ocazia sa se ocupe doar de cariera lui muzicala.

“Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul ca a fost un coleg minunat. Alex stiti cu totii ca are o cariera in muzica de mare succes si e dificil sa fii foarte bun acolo si sa vii si la un program zilnic de doua ore… e destul de complicat. Asa ca, a ales sa mearga mai departe cu proiectele muzicale si stiu de la el ca pregateste ceva foarte tare. O sa ne spuna el mai multe. Asadar, multumim Alex Velea si ii spun si „La multi ani”, din cate stiu este si Ionut”, a spus Simona Gherghe la inceputul emisiunii.

coral