Connect-R este un artist plin de viaţă, care nu face decât să aducă bucurie în sufletele fanilor. Tocmai de aceea, nu multă lume ştie că familia lui a trecut printr-o durere de nedescris în urmă cu mulţi ani, înainte ca artistul să se nască.

Connect-R, în vârstă de 37 de ani, s-a născut într-o familie iubitoare, care l-a primit cu braţele deschise. Părinţii lui au muncit din greu pentru a-l face mare şi pentru a-l vedea omul care este astăzi. În plus, el a fost totul pentru ei, mai ales că înainte ca el să vină pe lume, părinţii lui au pierdut un copil.

Fratele lui Connect-R avea şapte luni când s-a stins din viaţă. Micuţul a avut probleme de sănătate şi din cauză că medicina nu era atât de avansată ca în prezent, copilul nu a mai putut fi salvat. Părinţii lui au suferit enorm, astfel că atunci când Connect-R s-a născut totul a fost ca o minune în viaţa lor.

În urmă cu ceva timp, Connect-R şi părinţii lui au fost invitaţi într-o emisiune tv, acolo unde au povestit despre drama prin care au trecut.

"Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!", a spus mama artistului la o emisiune tv.

coral