Suplimentele pre-workout sunt bine cunoscute și foarte apreciate de cei care merg la sală pentru că le oferă acestora un plus de energie în timpul antrenamentelor și îi ajută să-și atingă obiectivele de fitness.

Suplimentele care se iau înainte de antrenament conțin diverse ingrediente (cafeină, aminoacizi, arginină, creatină, vitamina B12, niacină, beta alanină și L-citrulină), care au ca scop îmbunătățirea performanțelor la sală și creșterea forței. Suplimentele pre-workout care și-au dovedit eficiența conțin BCAA sau aminoacizi cu catenă ramificată.  

Cofeina dilată vasele sanguine, deci intensifică circulația sanguină către mușchi și poate ajuta și la stimularea activității cognitive, îmbunătățind puterea de concentrare.

De obicei, suplimentele pre-workout nu sunt recomandate începătorilor, ci celor care merg deja de ceva vreme la sală și simt că ar avea nevoie de un imbold pentru a-și îmbunătăți rezultatele.

Studiile de specialitate au demonstrat că administrarea unui pre-workout de calitate în mod constant a condus la creșterea masei musculare și a forței.

Suplimentele pre-workout de la Fit4Pro îți oferă acel boost de energie de care ai nevoie înainte de începerea antrenamentelor intense. Pentru a trece la nivelul următor, ai nevoie de suplimente pre-workout de cea mai înaltă calitate.

AMOK

AMOK conține un amestec unic de cantități atent selectate de beta-alanina, L-tirozină și taurină, la care s-a adăugat o porție de 1,3,7-trimethylxantine și ginseng. A fost creat pentru a furniza energie și rezistență suplimentară în timpul antrenamentelor. Produsul este în principal recomandat tuturor sportivilor, în special în perioada de eforturi intense.

OLIMP Knockout 2.0

O combinație de cafeină, L-arginină și L-Cytrulină care oferă un efect extraordinar de energizare și de pompare musculară. Crește performanța, scade oboseala și promovează arderea grăsimilor.

BCAA XPLODE

OLIMP BCAA XPLODE Powder este un produs care se va ridica la înălțimea așteptărilor dvs! Este disponibil în trei arome delicioase: lămâie, portocală și ananas. Oferă o solubilitate excelentă datorită Aminoacizilor BCAA super-micronizați farmaceutic. Aminoacizii din BCAA Xplode® se absorb foarte repede și sunt disponibili imediat pentru procesele anabolice și energetice.

Este foarte important să analizezi cu atenție obiectivele tale pentru a alege un supliment pre-antrenament care să se potrivească cel mai bine cu nevoile tale. Și, oricare ar fi pre-workoutul ales, asigură-te că-l iei la momentul potrivit: cu 30 – 60 de minute înainte de antrenament este momentul ideal.

Vixen studio coral