Anamaria Prodan are motiv de bucurie zilele acestea! Ea si Cristi Tanase, presedintele clubului Concordia Chiajna, a castigat procesul cu Ionel Ganea si a anuntat public ce va face cu banii obtinuti in urma despagubirilor cerute. Va reamintim ca in urma cu doi ani, fostul atacant al echipei nationale a declarat la Sport.ro ca sotia lui Laurentiu Reghecampf o “relatie mai intima” cu antrenorul Dan Alexa, atunci tehnician la Chiajna: “Are o relatie mai intima cu el, mai deosebita. Se intalnesc in timpul liber, la chef. Se viziteaza”.

Ce face Anamaria Prodan cu banii obtinuti dupa ce a castigat procesul cu Ionel Ganea

In varsta de 46 de ani, Anamaria Prodan a marturisit intr-o postare facuta pe Facebook ca nu va pastra niciun leu din banii primiti in urma despagubirilor pe care i le-a cerut lui Ionel Ganea, caruia i-a deschis un proces. Vedeta a dezvaluit ca intreaga suma o va dona unei case de copii si i-a transmis pe aceasta cale un mesaj fostului atacant al echipei nationale, caruia i-a spus ca a facut o fapta buna astfel…

“Cam asta se intampla cand vorbeste gura fara tine sau cineva te impinge in fata sa arunci cu noroi! Banii se doneaza unei case de copii! Asa ca… ai facut o fapta buna», Ionel, fara sa-ti dai seama ”, a scris cunoscuta impresara pe pagina ei oficiala de Facebook.

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV si fotomodel roman. A activat ca presedinte de club la CS Buftea in liga a doua, presedinte de club la FC Snagov in liga a doua, presedinte executiv la FC Universitatea Cluj si manager general in Liga 1 la FC Gloria Bistrita si Concordia Chiajna. Celebra impresara are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu si Laurentiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au casatorit in 2008.

Anamaria Prodan are o sora mai mica: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuieste de foarte multi ani in America, unde s-a casatorit cu un fost luptator de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

coral