Joia aceasta, de la ora 20:00, in jocul de la “Scena misterelor” intra doua perechi celebre, cantaretii Antonia si Alex Velea si actorii Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, din serialul “Fructul oprit”, care vor avea misiunea sa ghiceasca, alaturi de vedetele permanente ale show-ului, cine sunt celebritatile care se ascund in spatele mastilor.

Antonia si Alex Velea, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman vor ghici celebritatile din spatele mastilor la “Scena misterelor”

Asadar, taberele din aceasta editie care vor trebui sa afle cine sunt cele sase celebritati care se deghizeaza pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alaturi de Romica Tociu, vor fi formate din Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobanasu si Alex Velea, din echipa Starurilor, si Pepe, Cosmin Selesi, Diana Munteanu, Antonia si Vlad Gherman, din cea a Galacticilor. In aceasta editie, pe Scena misterelor, mastile vor urca in trei decoruri distincte, care vor aminti de filmul King Kong, de Lumea Dulciurilor si de Franta din vremea regelui Soare, Ludovic al IV-lea. Cine sunt mastile, telespectatorii Antenei 1 vor afla in Joia Mare.

Si in aceasta editie, prezentatorul Dan Negru va oferi o serie de indicii care le pot ajuta pe vedetele din cele doua tabere sa spuna corect cine e in spatele fiecarei masti. Insa, pentru a le obtine, atat Galacticii, cat si Starurile vor avea de trecut cateva probe amuzante, precum Intinde ciorapu’, Baloanele, Bagajele sau sa ghiceasca ce piesa mimeaza co-prezentatorul Romica Tociu.

Care tabara de vedete va reusi sa spuna cine se ascunde in spatele celor mai multe masti, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 25 aprilie, de la ora 20:00, intr-o noua editie a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, alaturi de Romica Tociu.

coral