Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav ei a fost una cu suisuri si coborasuri, insa ei au reusit sa ramana prieteni. Dupa o nunta ca in povesti si un divort care a tinut primele pagini ale presei, Bianca si Victor s-au impacat si au facut un copil impreuna, pe Natalia Sofia. Din pacate, in iunie 2018 ei au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu, dar ca sunt prieteni foarte buni si ca, de dragul fetitei pe care o au impreuna, vor ramane asa.

Pentru ca nu regreta nimic din frumoasa poveste de iubire pe care a avut-o cu Victor Slav si a fost una dintre cele mai pasnice despartiri din showbiz, dar si pentru ca isio iubeste enorm fiica, Bianca Dragusanu nu ezista sa publice pe pagina ei de Instagram imagini din trecut. Ea a impartasit de mai multe ori cu fanii fotografii de la nunta ei cu prezentatorul de televiziune sau de la botezul fiicei lor, Sofia.

Surpriza de proportii

Recent un fan i-a cerut Biancai sa publice o fotografie cu ea atunci cand era insarcinata! Imediat vedeta a scos la iveala o imagine de acum doi ani, in care este gravida in doua luni. Cei care o urmareau pe vedeta si in perioada aceea stiu ca vedeta s-a sfiit sa publice fotografii cu ea cu burtica atat de mare, asa ca a fost o surpriza uriasa cand ea impartasit imaginea.

Bianca Dragusanu s-a impacat cu Alex Bodi

Bianca si Alex Bodi si-au inceput reltia in septembrie 2018 si de atunci s-au separat de mai multe ori. Cea mai ercenta despartire s-a petrecut la inceputul lunii martie, dar nu a fost una definitiva. Se pare ca Bianca si Bodi nu pot sta departe unul de celalalt. Cei doi sunt plecati impreuna in afara tarii si au decis sa mai acorde o sansa relatiei lor, desi a trecut doar o saptamana de cand declarau amandoi ca nu mai exista sansa de impacare. Anuntul ca formeaza din nou un cuplu cu afaceristul din Medias a fost facut chiar de Bianca Dragusanu care, dupa ce a publicat mai multe imagini de la ferestra camerei de hotel pe care o imparte cu Bodi, a spus adevarul fanilor curiosi.

„Te ador! Ma bucur mult ca esti iar cu Alex! Va potriviti”, i-a scris un fan inrait frumoasei blondine. „Totul in voia lui Dumnezeu”, a raspuns ea, publicand o fotografie in care il tine de mana pe musculos. Un alt admirator i-a scris blondinei ca abia asteapta sa vada fotografii cu ea si iubitul, dar Bianca a dat un raspuns neasteptat. „Cred ca le vom pastra pentru noi”, scris ea, luandu-i prin surprindere pe toti cei care stiu cat de activa este ea pe retelele de socializare.

Mai putin rezervat, Alex Bodi a publicat o fotografie in care Bianca apare la bratul lui, zambind fericita.

coral