Prima editie e emisiunii ”Ferma”, difuzata de Pro TV, a avut un real succes. Nu pentru toata lumea a fost de bun augur, si asta pentru ca unul dintre concurenti a fost eliminat in mare secret.

La prima editie, la nivel national, emisiunea Ferma a tinut in fata micilor ecrane 1,8 milioane de persoane din intreaga tara, relateaza paginademedia.ro. Indragitul show a fost peste Kanal D, unde rula “Exatlon”.

Pentru ca emisiunea este inregistrata in avans cu cateva saptamani, s-a aflat deja, pe surse, cine este primul concurent eliminat. Ginionistul este, ptorivit Click!, nimeni altul decat Jorge – George Papagheorghe (36 de ani), solist si actor.

Acesta nu are voie sa se expuna, sa mearga la evenimente mondene sau sa apara la TV, pana cand nu va fi eliminat si pe micul ecran, in cateva zile. “Sunt mereu alaturi de sotie si de copii. Sunt un sot si un tata bun, iar Ferma este o ocazie pentru mine sa vad cat de mult imi vor simti lipsa”, povestea solistul inainte de a intra in competitia pentru 50.000 de euro.

Jorge este foarte activ pe retelele sociale si publica mereu noutati, desi multi ar spune ca a lasat pe cineva care sa se ocupe de acest lucru.

coral