Daniela Crudu a fost agresata de iubitul sau croat, iar vedeta a ajuns pe mainile medicilor acum cateva zile. La Spitalul Universitar din Bucuresti, medicii au stabilit ca vedera avea nasul spart, un traumatism cranio-facial si o entorsa la glezna. Spre suprinderea tuturor, Daniela Crudu nu a dorit sa depuna plangere impotriva iubitului sau.

A fost emis un ordin de restrictie valabil 5 zile, iar iubitul Danielei Crud a mers la spital pentru a vedeaa in ce stare se afla aceasta. Numai ca nu i s-a permis accesul in salonul unde se afla internata vedeta. Conform informatiilor aparute in media, Daniela Crudu nu s-a prezentat in fata judecatorilor – procurorii cerand prelungirea ordinului de restrictie la Judecatoria Sectorului 6 -, astfel incat au aparut, in lumea mondena, alte speculatii.

Sa se fi impacat Daniela Crudu cu Seco Dubravko, barbatul care a lovit-o cu bestialitate, chiar la 5 zile dupa ce a trecut printr-o experienta traumatizanta?. Nimic nu este sigur, din acest punct de vedere, cu atat mai mult cu cat Cruduta a refuzat, de la bun inceput, sa depuna plangere impotriva iubitului sau. Insa a venit Ziua Indragostitilor, iar orice reconsiderare, din punct de vedere, sentimental, poate fi luata in calcul. De altfel, invitata intr-o emisiune TV, Simona Trasca – prietena a Danielei Crudu – spunea ca, atunci cand iubesti pe cineva, nu depui plangere impotriva acestuia.

”Cand iubesti un barbat, chiar daca te agreseaza, nu o sa faci plangere impotriva lui. Eu una nu as face plangere, dar l-as parasi. Asta as face”, a declarat Simona Trasca in timpul emisiunii ”Rai da` Buni”.

coral