Inca o graviduta la Antena 1! Iata ca grupului de mamici celebre din trust se mareste. Aceasta este o frumoasa prezentatoare a ”Observatorului”.

Pana acum a tinut secret, dar iata ca nu mai poate ascunde faptul ca va deveni mamica. De dupa pupitrul stirilor Observator de la ora 16.00, burtica rotunda a Mihaelei Calin (35 de ani) a fost vazuta de toti telespectatorii.

Prezentatoarea este insarcinata in trei luni si jumatate, iar in iunie va aduce pe lume un baietel. Intrucat se stie ca primele luni de sarcina sunt mai delicate, viitoarea mamica nu a vrut inca sa impartaseasca minunata veste cu fanii sai de pe Facebook. Doar familia, cativa colegi si, bineinteles nasa de cununie, Andreea Berecleanu, stiau si s-au bucurat impreuna cu viitorii parinti.

Daca derulam putin timpul inapoi, s-ar parea ca Mihaela era insarcinata cand a imbracat rochia de mireasa. Pe data de 7 octombrie 2018, stirista si avocatul Daniel Sava s-au casatorit intr-un decor de poveste, iar miresica a stralucit intr-o creatie marca Cristian Samfira.

Iata ca in anul 2019 va ploua cu bebelusi, cei mai multi din curtea trustului Intact. Gabriela Cristea, Andreea Balan, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida si Alina Puscas se vor intrece in botezuri in anul 2019.

coral