Situația de la CFR Cluj, multipla campioană a României din ultimii ani, este extrem de tensionată, totul stă pe un butoi de pulbere, iar scaunul lui Dan Petrescu a devenit extrem de fragil după ultimul eșec cu Sivasspor din Conference League.

Al treilea mandat al lui Dan Petrescu pare aproape de final, iar această informație a fost confirmată chiar de „Bursuc” la o conferință de presă, înaintea jocului cu FC Argeș din Superligă: „Dacă CFR Cluj nu mai vrea să ia campionate și nu mai vrea grupe de cupe europene, eu plec, nicio problemă. Vreau să mă întâlnesc marți cu patronul. După meciul cu FC Argeș ne strângem mâna și am plecat. E simplu!”.

Tehnicianul are o clauză în ceea ce privește despărțirea de clujeni, de 400.000 de euro, o clauză pe care e dispus să o negocieze, în cazul unei plecări intempestive.

Dan Petrescu anunță că vrea să-și dea demisia de la CFR Cluj: "Nu are rost să mai stau"

Patronul Nelu Varga și-a luat măsuri după ultimele evenimente din Gruia și a pregătit deja și un înlocuitor pentru SuperDan. E vorba de un fost selecționer al României, Cosmin Contra, liber de contract după despărțirea de Al Ittihad de la finele sezonului precedent, după cum anunță cotidianul Fanatik.

Contra a fost pe lista lui CFR și la finele lui 2020, după o altă despărțire de Dan Petrescu. În cazul despărțirii de Petrescu, luni, ar urma o pauză pentru echipele naționale, iar astfel clubul ardelean ar avea și timp pentru numirea unui alt manager.

Tot pe această listă este și Costel Gâlcă, ultimul om care a luat titlul cu FCSB, abia în 2015.

coral