Bogdan Ionescu confirma altercatia care a starnit atata valva si da o replica usturatoare ”Latifundiarului din Pipera”.

Gigi Becali a declarat, cu doar cateva ore in urma, ca l-ar bate pe Syda cu o singura mana. Intre cei doi au existat momente tensionate intr-un restaurant din Poiana Brasov, iar spiritele sunt, in continuare, la fel de incinse.

Bogdan Ionescu, ex-ginerele lui Traian Basescu, il pune la punct pe Gigi Becali sI afirma ca realitatea nu este asa cum o prezinta omul de afaceri. Din ceea ce transmite Syda, Gigi Becali nu doreste decat sa se razbune si recurge la ”inventii josnice”, calomnii si amenintari. Scandalul este departe de a fi incheiat.

”Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, tin sa precizez faptul ca realitatea e total diferita de varianta data de domnul Becali. Totul se rezuma la o razbunare personala prin niste inventii josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovada sunt afirmatiile calomnioase si amenintarile care mi au fost adresate de acest personaj mie si familiei mele in ziua de 29 decembrie in incinta unui hotel din Poiana Brasov”,sustine Bogdan Ionescu.

Bogdan Ionescu: ”Gigi Becali a mai incercat sa isi faca singur dreptate!”

Bogdan Ionescu declara, totdata, ca nu a dorit sa alimenteze scandalul cu Gigi Becali – fiind un om educat – si ca a parasit restaurantul respectiv acompaniat de… ”urletele” omului de afaceri. Mai mult, el spune si ca nu este pentru prima oara cand Gigi Becali doreste sa isi faca singur dreptate.  

Probabil ca din cauza educatiei pe care o am, am ales sa nu alimentez acel moment preferand sa plec din locul respectiv atat eu cat si persoana care ma insotea, acompaniat fiind de urletele si tipetele lui Gigi Becali. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Iar cat despre faptul ca mi ar fi dat ‘interzis’ in Poiana Brasov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, tin sa mentionez faptul ca Gigi Becali a mai incercat in trecut sa si faca singur dreptate…”, a declarat Bogdan Ionescu.

coral