Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tâlhărie calificată, după ce a sustras din mâna unei femei telefonul mobil, apoi i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi, faptă săvârşită în Parcul Poporului din Timişoara.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, marţi, că, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Timişoara au identificat şi depistat în localitatea timişeană Nădrag un tânăr de 18 ani, bănuit de tâlhăria calificată.

În fapt, pe 15 ianuarie, în jurul orei 8,00, în Parcul Poporului din Timişoara, acesta ar fi sustras din mâna unei femei telefonul mobil şi a fugit. Femeia a pornit după el, iar când s-a apropiat, tânărul i-a pulverizat în faţă spray iritant lacrimogen, reuşind să păstreze bunul sustras şi să părăsească locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate, tânărul a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Prejudiciul a fost recuperat.

În cursul zilei de luni, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

coral