Un tânăr din Mureșenii Bârgăului a fost dat dispărut de familie, care a cerut ajutor online pe social media pentru a da de acesta. Ulterior, tânărula fost găsit de polițiști într-o închisoare din Germania.

Mediul online a fost împânzit de apelul disperat al unei familii de pe Valea Bârgăului. Aceștia își căutau fiul plecat în Olanda care era de negăsit din 4 octombrie. Ar fi sunat acasă și ar fi spus că e ”răpit”.

”Adrian Hangan, un tânăr în vârstă de 24 ani, din Mureșenii Bârgăului, plecat de acasă în Olanda, este de negăsit.

Tânărul a vorbit la telefon ultima dată cu părinții lui marți, 4 octombrie. Băiatul i-a spus mamei că se află într-o mașină și că este convins că o să moară: „M-au băgat într-o dubă, sunați repede la poliție că mă omoară! După ultima conversație telefonul lui Adrian a fost închis” scrie mesagerulbn.ro.

L-a găsit poliția, era în închisoare

”Astăzi, 11 octombrie a.c., în urma activităților de căutare, desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a fost depistat tânărul de 24 de ani, din Mureșenii Bârgăului, dispărut în străinătate. Dispariția acestuia a fost sesizată de către familie, la data de 4 octombrie a.c., fiind dispusă măsură căutării la nivel național și internațional.
Autoritățile din Germania au comunicat polițiștilor că tânărul se află într-un centru de arest, în Germania” a transmis IPJ BN.

coral