Scenă terifiantă, marţi seară, în parcarea unui centru comercial din Cluj: o tânără în vârstă de 17 ani, aflată acolo, împreună cu sora ei şi cu încă o prietenă, a fost înjunghiată, de mai multe ori, în picior, de către un minor. Polițiștii au reușit să identifice agresorul.

Poliția a fost sesizată despre producerea agresiunii în cursul serii, în jurul orei 19.15. În urma semnalării incidentului a fost constituită echipa operativă în vederea efectuării cercetărilor și stabilirii circumstanțelor în care fapta a avut loc.
Tânăra de 17 ani ar fi fost agresată cu un obiect ascuțit-înțepător, de către o persoană de sex masculin pe care nu o cunoștea, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial din municipiu.
În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

CITEȘTE MAI MULTE AICI:

EXCLUSIV! Tânără ÎNJUNGHIATĂ în parcarea unui centru comercial din Cluj

coral