Sâmbătă, 14 septembrie, s-a dat startul celei de-a doua ediții a Women Rally, alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Competiția, destinată doamnelor și domnișoarelor pasionate de mașini și de sporturile cu motor, a reunit la start 70 de mașini și peste 100 de participante venite la Cluj din toate colțurile țării.

Evenimentul a reușit să creeze o comunitate activă și din ce în ce mai numeroasă, și promovează conduita corectă și responsabilă la volan, pentru un mediu mai sigur pentru toți participanții la trafic. Participantele au avut oportunitatea să se întreacă și să își testeze dibăcia în diverse probe, dar și să învețe cum să fie mai sigure la volan, prin corsurile de „defensive driving”, sub ghidajul unor piloți români cu performanțe notabile în campionatele naționale și internaționale de profil.

Invitate speciale ale ediției 2019 a Women Rally la Cluj-Napoca au fost Mirela Bucovicean – pilot și președinte al Comisiei pentru Femei a Federației Române de Automobilism Sportiv, Alina Bianca Pop – copilot cu o vastă experiență în competițiile de profil, Cristina Oprea și Diana Hațegan – cele care au format primul echipaj feminin ce a reprezentat România în prestigiosul Campionat European de Raliuri și Alexandra Casian – pilot licențiat Automobil Cluj Român.

Evenimentul a fost organizat de către Savu Racing sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

coral