O femeie a fost reținută și este acuzată de tâlhărie calificată la Dej, după ce și-a drogat partenerul și i-a durat telefonul și banii.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore o femeie cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. În fapt, la data de 21/22 februarie, a.c., în intervalul orar 23.00-05.00, o femeie de 32 de ani, din municipiul Dej, ar fi sustras din imobilul unui bărbat, situat pe raza municipiului, suma de aproximativ 400 de lei, un telefon mobil și alte bunuri.

Cei doi s-ar fi cunoscut pe o rețea de socializare, iar în urma unei întâlniri, s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde, prin administrarea unei substanțe, femeia l-ar fi adus pe bărbat în stare de inconștiență, context în care ar fi sustras bunurile menționate. În baza probatoriului administrat, la data de 24 februarie, femeia a fost reținută pentru 24 de ore de către polițiști, urmând ca aceasta să fie prezentată în fața magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

coral