Teo Trandafir, cunoscuta prezentatoare TV, se află într-un război de zile mari cu tatăl ei. 

De ani de zile, prezentatoatea tv și părintele său se află într-un război al declarațiilor. Ion Uță a făcut dezvăluiri șocante despre relația cu fiica sa. Bărbatul susține că este imobilizat la pat și că nu a mai vorbit cu vedeta tv de trei ani.

Tatăl lui Teo, acuzații grave la adresa prezentatoarei tv. Bărbatul este imobilizat la pat: „Nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani”

Tatăl lui Teo, acuzații grave la adresa prezentatoarei tv. Vedeta și tatăl ei, Ion Uță, nu au o relație tocmai bună. Cei doi se acuză reciproc și își vorbesc doar rar la telefon, și chiar dacă există uneori tendința de împăcare, lucrurile nu par să meargă pe făgășul normal. Tatăl prezentatoarei tv a vorbit despre relația cu fiica sa, făcănd dezvăluiri șocante. Ion Uță, 80 de ani a mărturisit că are probleme grave de sănătate, fiind ajutat doar de soția sa. ”Am mai multe probleme de sănătate, dar una mă imobilizează la pat. Cu aprovizionarea mă ajută soția mea, e mai tânără și mai puternică, ea are grijă de un invalid, adică de mine. Tot necazul meu vine de la degradarea articulațiilor, evoluează totul rapid, este o boală ereditară, din familie”, a spus acesta pentru Impact.ro.

Referitor la fiica sa, Ion Uță a declarat că nu are o legătură foarte unită cu Teo Trandafir. Vedeta tv a dorit să îi ofere ajutorul, dar bărbatul a refuzat-o, probabil din mândrie. Tatăl prezentatoarei tv nu poate uita că moderatoarea tv nu l-a invitat la nuntă. ”Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: ”Cheamă-mă și vin!”. Dar eu îi zic: ”Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!”. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul ”Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață. Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință. Nu e vorba că avem o relație rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau în casă, sunt al dracului de cumințel. Mai facem haz de necaz, nu vedeți ce vremuri grele trăim?”.

Care este motivul conflictului dintre ei doi?

Ani la rând, Teo și tatăl său nu au vorbit, iar neînțelegerile dintre ei au început în 2011, atunci când vedeta a fost diagnosticată cu pancreatită, fiind operată de urgență, la Viena. Atunci Ion Uță nu și-a vizitat fiica la spital, dar mergea la televiziuni să vorbească despre familia lui, iar acest lucru a deranjat-o enorm pe Teo. Astfel, la nunta ei cu Constantin Iosef, Teo Trandafir nu și-a invitat tatăl.

De asemenea, nici bărbatul nu și-a invitat fiica la cununia civilă cu cea de-a doua soție. “Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit făţarnică. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e jenă de jena ei. Mai mult de frica ei, decât de a mea. Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă. Nu am fost chemat.Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit niciun secret așa cum mă acuză ea”, spunea Ion Uță, potrivit ziareonline.ro.

coral