Sanatatea se numara printre cele mai de pret daruri pe care le primesti de la viata, motiv pentru care trebuie sa te ingrijesti in permanenta de tine. Daca, insa, la un moment dat, iti dai seama ca te confrunti cu probleme de auz, indicat este sa mergi cat mai repede la doctor pentru a afla un diagnostic si pentru a-ti putea cauta un dispozitiv medical care sa te ajute sa ai in continuare o viata normala.

In functie de nevoile pe care le ai, nu ezita sa-ti faci o audiograma sau o timpanograma: doar astfel vei afla un raspuns clar!

Audiograma – ce este?

Audiograma reprezinta un procedeu de baza cu ajutorul caruia poti descoperi nivelul de sensibilitate auditiva pe care il ai. Este vorba despre o analiza non-invaziva si nedureroasa, care te ajuta sa descoperi cel mai bun aparat auditiv pentru tine. Rezultatele sunt gata imediat si se prezinta sub forma unor grafice, putand fi interpretate de catre medicul specialist.

Examen audiometric

Examenul audiometric este si el deoseori folosit pentru obtinerea unui diagnostic ferm. Este vorba despre un test pe care il vei face intr-un mediu lipsit de zgomot (o cabina insonora) cu ajutorul unui audiometru. Ai grija sa respecti, insa, indicatiile medicului inainte de a realiza acest examen, pentru ca rezultatele sa fie concludente.

Ce tipuri de aparate auditive ai la dispozitie?

Imediat dupa ce obtii un diagnostic din partea doctorului cu care colaborezi, este momentul sa descoperi si dispozitivele medicale din care poti alege. Printre cele mai populare se numara urmatoarele:

·       aparate retroauriculare – desi printre cele mai noi aparate auditive de pe piata, acestea sunt inca extrem de populare si au o eficienta sporita, reusind sa iti ofere confortul de care ai nevoie in fiecare zi. Dispozitivele medicale retroauriculare se aseaza dupa ureche, insa pot fi conectate la telecomenzi moderne, datorita carora poti sa setezi volumul in functie de cum te simti cel mai bine;

·       aparate intraauriculare – discrete si finute, aparatele intraauriculare se poarta in interiorul canalului auditiv. Acestea sunt moderne si eficiente, functionand pe baza de baterii. Ai grija sa verifici in permanenta daca ai la dispozitie baterii pentru a le inlocui pe cele vechi la nevoie;

·       aparate reincarcabile – moderne datorita autonomiei de pana la 72 de ore, aparatele reincarcabile te scapa de grija baterilor. Dispozitivele medicale sunt prevazut cu un incarcator pe care il poti folosi cu incredere ori de cate ori ai nevoie. Mai mult, poti conecta aparatele reincarcabile la televizoare, la telefoane sau laptopuri si iti poti regla volumul in functie de cum te simti cel mai confortabil.

Comanda-ti online aparatul auditiv preferat

In loc sa colinzi magazinele de specialitate, alege sa-ti comanzi online aparatul auditiv de care ai nevoie. In acest fel, poti citi descrierile amanuntite si poti studia fotografiile reprezentative, pentru a-ti face o parere clara in privinta dispozitivelor medicale pe care le ai la dispozitie. Mai mult, vei primi comanda acasa in cel mai scurt timp, iar astfel economisesti timp si bani.

WeSound.ro iti ofera o gama variata de dispozitive medicale din care poti alege, pentru a avea in continuare o viata sociala, personala si profesionala normala. Astfel, vei putea continua sa lucrezi pentru a te intretine singur, te vei bucura de conversatiile cu cei dragi, dar si de muzica preferata, fara sa intampini probleme. Fie ca alegi un aparat auditiv reincarcabil sau un dispozitiv retroauricular sau intraauricular, vei observa diferente vizibile in viata ta imediat!

Date de contact:

E-mail:

office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378

 

 

  coral