Elena Ionescu de la Survivor Romania a trecut printr-o adevarata drama din cauza tenului sau acneic. Cantareata s-a luptat ani buni cu aceasta problema si chiar daca a reusit, intr-un final, sa scape de acnee, pe tenul ei au ramas rani si cicatrici extrem de urate.

De-a lungul anilor, Elena Ionescu s-a luptat cu o problema extrem de mare: tenul acneic, ce a pus-o in dificultate de atatea ori. Cantareata a apelat la toate remediile posibile pentru a avea tenul curat si pentru a scapa de acest complet, a urmat un tratament de specialitate si a fost la numerosi medici, insa totul s-a terminat de-abia tarziu, cand Elena isi pierduse orice speranta ca va putea sa aiba vreodata un ten impecabil.

Cu ajutorul machiajului profesional, Elena Ionescu a aratat mereu impecabil, dar cum acum participa in competitia Survivor Romania, vedeta nu mai are cum sa apeleze la acest truc. Fiind nemachiata, telespectatorii au putut vedea adevarata fata a artistei si au fost socati de faptul ca tenul acesteia arata, inca, foarte rau. Cu toate acestea, se pare ca Elena Ionescu se simte bine in pielea ei si incearca sa depaseasca aceasta problema cu care, cu siguranta, multe doamne si domnisoare se confrunta.

Cosmarul vedetei a inceput in anul 2013, atunci cand s-a vazut cu fata „bombardata” de cosuri mari. Mai mult, artista a fost la un pas de depresie din cauza modului in care arata, dar a luat masuri si, cu ajutorul unui tratament medicamentos adaptat nevoilor ei, a reusit sa scape de acnee. Cu toate aceste, acneea a lasat semne pe tenul Elenei Ionescu.

Potrivit informatiilor existente in presa, cauza izbucnirii acneei pe tenul Elenei Ionescu a reprezentat-o faptul ca artista a luat stafilococ auriu. De asemenea, s-a spus ca a contactat microbul din asternuturile din camerele de hotel in care a fost cazata sau de la machiajul care i-a fost aplicat.

coral