Teo Trandafir a anuntat ca pleaca de la Kanal D! Celebra prezentatoare TV a negociat ”la sange” o colaborare cu… Pro TV, motiv pentru care, spre surprinderea tuturor, a lasat sa se inteleaga ca va parasi postul Kanal D. Relatia dintre Teo Trandafir si boss-ul Pro TV Adrian Sarbu este de notorietate, chiar daca vedeta a parasit postul cu mai mult timp in urma.

Teo Trandafir a primit o oferta din partea lui Adrian Sarbu – ”mentorul” ei, asa cum il caracterizeaza chiar ea -, pentru a colabora la un nou proiect de televiziune. Insa, exact atunci cand se parea ca partile au batut palma, Teo Trandafir si-a reconsiderat pozitia.

„Teo s-a razgandit si nu mai pleaca. A pus in balanta avantajele pe care le are aici. Drept dovada, a semnat din nou cu Kanal D si bine a facut. Are audiente bune”, a declarat, sub protectia anonimatului, o persoana din postul de televiziune detinut de turci, conform libertatea.ro. Avantajele despre care vorbea sursa sunt, fireste, de natura financiara.

Conducerea Kanal D a facut o contraoferta pentru Teo Trandafir, din dorinta ca vedeta sa nu paraseasca postul. Si astfel s-a ajuns in faza in care Teo va primi mult mai multi bani decat inainte, iar o eventuala colaborare cu postul lui Adrian Sarbu iese din discutie.

”Creeaza disconfort si prefer sa evit”

La nici sase ani de cand a fost supusa unei operatii de micsorare a stomacului, Teo Trandafir are o silueta de invidiat. Mai mult, vedeta a impartasit cate kilograme a slabit si cum a reusit sa se mentina dupa interventia complicata, dar mai ales sa mai dea jos din kilogramele, considerate de ea in plus.

“Am un stomac foarte mic, norocul meu e ca nu trebuie sa ma abtin de la nimic. De exemplu, sa mananc un ou intreg pentru mine e exagerat, asa ca mananc jumatate. Odata facut ‘gastric sleeve’ (nr. operatie de micsorare de stomac) nu mai poti face excese alimentare pentru ca nu ai unde sa bagi. In schimb, nu pot sa beau vin, pentru ca ma doare, adica simt aciditate. Nu mananc muraturi pentru ca simt aciditatea. Nu ma deranjeaza, dar creeaza disconfort si prefer sa evit. Evit si fructe, dar in principiu pot sa mananc orice, pana cand devine neplacut. Mananc jumatate de ou la o masa si e vis”, a declarat Teo potrivit viva.ro.

coral