Teo Trandafir și Anamaria Prodan se cunosc de mult timp și au o relație apropiată. Sexy-impresara a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie superbă cu ea și băiețelul ei, care a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Ei bine, urările au început să curgă pe Instagram, iar nume mari din showbiz-ul românesc i-au apreciat fotografia vedetei și i-au transmis cele mai frumoase mesaje.

” La mulți ani îngerul meu ????❤️ sa ți dea Dumnezeu toată fericirea ,iubirea si sănătatea din lume !Esti UNIVERSUL NOSTRU, DRAGOSTEA NOASTRĂ, VIAȚA NOASTRĂ! #happybirthday #lovemyson???? #proudmom #happy13thbirthday ❤️❤️”, este mesajul plin de iubire scris de Anamaria Prodan.

Printre urările primite în mediul online, Anamaria Prodan a primit un mesaj emoționant și de la Teo Trandafir, celebra prezentatoare de televiziune, care-i este și apropiată.

Teo i-a transmis toate cele bune: ”La mulți ani frumoși, fără griji și plini de lumina! ???????????? ”, este mesajul lui Teo Trandafir, de la fotografia postată de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan le-a închis gura curioșilor

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează traversează o perioadă dificilă, în care zvonurile despre divorț și presupusele amante ale soțului ei sunt din ce în ce mai multe.

Vedeta a postat o fotografie cu familia ei pe Instagram, în care a vorbit despre importanța familiei și a echilibrului. În secțiunea de comentarii, Anamaria Prodan a transmis că vrea dovezi clare atunci când vine vorba de soțul ei, altfel toate aceste zvonuri nejustificate vor face rău familiei sale.

„VA ROG SA ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESA! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE. CINE SUNT SI DE UNDE VIN? CE I AU LUAT SI CE LE A DAT? CE A FURAT DIN CASA LUI SA DEA ANANTELOR? CE BUSINESS URI A DESCHIS AMANTELOR? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR! Daca credeți ca acest bărbat ar putea sa decada in ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce l admira si a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merita să fie scos in fata

si arătat cu degetul de o tara întreaga. Daca așa ati considerat voi ca REGHECAMPF merita sa apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe”, a transmis Anamaria Prodan.

coral