Foarte multi se intreaba daca Teo Trandafir va ramane vreme indelungata la postul de televiziune Kanal D. Oricum, pare ca si vedeta doreste sa se joace impreuna cu fanii ei, cel putin in mediul virtual, acolo unde posteaza mesaje care dau de gandit.

”Multumim, 2019! Venim, cu bucurie, spre tine!”, a scris Teo Trandafir in dreptul fotografiei pe care a postat-o. In intampinarea anului, in intampinarea unui alt proiect profesional? Bineinteles, totul este interpretabil, iar inceputul fiecarui an permite tot felul de presupuneri. Dintre acestea, cu siguranta ca unele se vor dovedi a fi puncte de reper ale realitatii imediate.

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia cand avea trei luni

Teo Trandafir, care este, poate, cea mai indragita vedeta de la Kanal D, are o fiica superba. A adoptat-o pe Maia in 2004, pe cand ea avea doar trei luni. Fetita a devenit rapid centrul universului ei. Desi este infiata, adolescenta pare ca-i seamana leit. Nu doar fizic, ci si la comportament. Cele doua se inteleg de minune si se sfatuiesc in tot. Maia nu ii ascunde nimic mamei ei, iar Teo este un parinte foarte intelegator.

“De mai multi ani m-am gandit ca Dumnezeu imi va da un semn si ca intr-o zi voi putea sa-mi tin in brate copilul. Aceasta a fost marea dorinta a vietii mele”, marturisea Teo cu ani in urma.

coral