luzie optică? Detaliu ascuns? Oricum ai numi provocarea din imaginea de mai sus, cei care au creat acest test susțin că poate fi rezolvat doar de genii. Crezi că te descurci? Tot ce trebuie să faci este să găsești greșeala uriașă din poza din galeria foto. Eroarea trebuie identificată în mai puțin de cinci secunde.

Test pentru genii

Este un test pentru genii, spun cei care au creat provocarea de astăzi. Dacă vrei să îți pui la încercare spiritul de observație, atenția la detalii și viteza de reacție, nu-ți trebuie decât cinci secunde libere. De ce așa puțin? Aceasta este limita de timp impusă pentru găsirea răspunsului corect.

Pentru a da soluția acestui test, va trebui să fii creativ în gândire și să analizezi problema diferit. Găsește greșeala uriașă din poza din galeria foto de mai sus. Pare simplu, nu?

În imaginea pe care trebuie să o analizăm se poate vedea o fată care stă pe jos, pe covorul din locuința ei. Zâmbind, tânăra se joacă cu o pisică, animalul pare și el la fel de fericit. Ce este greșit?

Găsește greșeala uriașă din poza din galeria foto

Privește cu atenție desenul înainte de a răspunde la întrebare, soluția este uimitor de simplă, însă este ascunsă destul de bine.

Ai nevoie de un indiciu? Îl oferim, în rândurile de mai jos.

Indiciu: Uită-te mai bine la pisică

În acest test de atenție, ți se cere să identifici greșeala din imaginea în care o copilă se joacă cu o pisică, cele două personaje aflându-se în sufrageria unei case.

Dacă nu ai sesizat eroarea din prima, nu îți face griji, este destul de complicat, cu toate că se ascunde chiar sub nasul nostru.

Gata, cele cinci secunde au trecut, testul a luat sfârșit. Dacă vrei să afli răspunsul corect sau vrei doar să verifici dacă soluția ta este cea acceptată, avem rezolvarea în rândurile de mai jos.

Rezolvare

Așadar, greșeala din imagine este că pisica are două cozi în loc de una. Eroarea nu este dificil de observat, adevărata provocare fiind limita de timp de doar cinci secunde.

Astfel de ghicitori nu necesită abilități de matematică, ci sunt un simplu test de cunoștințe și gândire laterală – un termen apărut întâia oară în 1967 și care descrie un proces sistematic de a gândi, depășind tiparele limitative ale gândirii logice. coral