Tibi Ușeriu a pornit duminică, 6 martie, într-o nouă aventură polară, care se numește Montane Lapland Arctic Ultra!. Povestea continuă, până la capăt pentru Via Transilvanica!

În cursul zilei de duminică, la ora 10:30, Tibi Ușeriu a luat startul unei competiții deloc simple, lungă de 500 de km, tocmai în Laponia din Suedia. 

„Știm că oameni din toată țara și sigur că și mai departe de granițe, îl urmăresc cu sufletul la gură, că trăiesc fiecare kilometru pe care îl face în plus, cu entuziasm și emoție. Și suntem recunoscători vouă pentru toate gândurile bune și sprijinul emoțional care îl însoțesc de fiecare dată în aceste competiții!

Kilometrii lui Tibi și kilometrii pe care îi construim pe Via Transilvanica, sunt aproape frați de nedespărțiți. Nu doar pentru că el este ambasador VT și parte din echipa #tasuleasasocial, dar mai ales pentru că ne-a învățat cum e să mergi până la capăt.

Haideți să îi fim alături și de această dată și să îi urăm: "Până la capăt, Tibi!".”, au scris pe pagina de socializare reprezentanții Tășuleasa Social.

coral