Doi oameni au murit și zece au fost răniți după ce mașina în care erau s-a răsturnat aseară pe marginea șoselei, în Timiş.

Victimele circulau în acelaşi autoturism, iar autorităţile spun că ar fi vorba de migranți ajunși la noi în țară din Afganistan. După evenimentul rutier șoferul ar fi fugit de la fața locului și mai multe echipe de poliție au fost trimise pe urmele lui.

Zona a fost survolată și de un elicopter al ministerului de interne.

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, pe drumul ce leagă localitatea Biled de Iecea Mică. Mașina plină de migranți din Afganistan se îndrepta către Timișoara, când șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu roțile în sus într-un șanț.

„Au fugit de război să vină în Europa și uite, ajung în canale aici” spune un martor.

În urma impactului violent, două persoane și-au pierdut viața şi alte zece au fost rănite. Oamenii stăteau înghesuiţi în aceeași mașină cu numere de Caraș-Severin.

Bărbat: „Erau pe canal împrăștiați, când am venit eu aici. Am înţeles că șoferul ar fi român și îl caută.”

Reporter: Credeți că avea viteză?

Bărbat: „Uitați-vă de unde se văd urmele”

Rând pe rând, victimele au fost transportate la două spitale din oraș.
Șef gardă intervenție Detașamentul 2 Timișoara ISU: „Răniții, 10 dintre ei erau conștienți, comunicau în limba lor, doi erau decedați în momentul sosirii noastre. Majoritatea erau tineri și foarte tineri.”

Din primele informaţii, se pare că şoferul ar fi fugit de la locul accidentului. Întreaga zonă a fost cercetată de polițiștii de frontieră, atât cu un elicopter, cât și cu o cameră de termoviziune.

Șef gardă intervenție: „Șoferul încă nu a fost identificat. Este posibil să fie printre victime sau să fi fugit pe câmp”.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: Pro Tv coral