Cristi Borcea este un mare, mare iubitor de femei frumoase, caci nu este de mirare ca, de-a lungul timpului, fostul actionar dinamovist s-a cuplat cu cele mai sexy si ravnite domnisoare. Cu toate acestea, nimeni nu stia ca Borcea le-a impus tuturor partenerelor sale de viata o regula ciudata, de la care acestea nu au voie sa se abata.

Cristi Borcea este casatorit, in prezent, cu Valentina Pelinel, femeia care i-a daruit 3 copii si care i-a fost alaturi in cele mai negre momente din viata sa. In timp ce era in spatele gratiilor, Valentina l-a asteptat acasa si nu a incetat nicio clipa sa creada in miracolul reunirii familiei lor.

Si, pentru ca toata lumea stie ca fostul actionar al dinamovistilor este un barbat hotarat, care a stiut mereu ce vrea de la viata, noi va spunem ca Borcea le-a impus tuturor partenerelor sale o regula de-a dreptul inedita si, ce credeti? Si Valentina Pelinel a trebuit sa semneze clauza cu pricina. Potrivit informatiilor oferite de impat.ro, Cristi Borcea le-a pus pe fostele sale sotii sa semneze un act special in care este stipulat faptul ca niciuna dintre ele nu trebuie sa jigneasca o alta femeie care a facut parte din viata lui, la un moment dat.

In momentul in care a spus marele „da”, Valentina Pelinel a semnat si ea actul cu pricina si a intrat in randul femeilor tacute din viata lui Cristi Borcea. Tocmai de aceea, in spatiul public nu au aparut niciodata informatii legate de vreuna din femeile lui Cristi Borcea, cel putin nu din partea domnisoarelor pe care le-a iubit cu patima.

coral