Toni Grecu, celebrul membru al grupului Divertius, a făcut primele declaraţii după ce s-a infectat cu COVID-19. În cursul zilei de ieri, mai multe ştiri apărute în presă, susţineau faptul că acesta este internat în stare gravă la ATI.

Realizatorul de televiziune a declarat că, deși face și el parte din rândul persoanelor din România care au contractat coronavirus, nu este într-o stare gravă, așa cum s-a scris inițial.

Toni Grecu, infectat cu COVID-19, a făcut primele declaraţii

Starea realizatorului este una bună în prezent. I-au revenit gustul și mirosul, iar în acest moment singurul simptom cu care se confruntă este o stare de oboseală.

”Nu e o formă uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la AŢI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie. S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare.

Telefoane, îngrijorări, panică”,a declarat Toni Grecu pentru paginademedia.ro

Cristina, soţia lui Toni Grecu, a vorbit și ea despre starea de sănătate a realizatorului de televiziune.

”Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. (…) A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine.”,a declarat Cristina Grecu pentru libertatea.ro.

coral