Cu o experienta de 4 ani de zile in domeniul pariurilor online, Betano se numara printre operatorii care pun accent pe sustinerea informationala a jucatorilor. BetMentor este asistentul de pariuri conceput de Betano pentru a te ajuta sa mizezi mai eficient si cu rezultate mai bune, indiferent daca esti amator sau profesionist. Si surprizele nu se opresc aici, oferta Betano pentru pariuri sportive fiind una dintre cele mai interesante si provocatoare din industria de profil.

Multe sporturi si competitii variate

Avand in oferta o lista de aproape 30 de sporturi, numeroase pareri despre Betano considera ca operatorul tine bine ritmul cu topul agentiilor de pariuri sportive online. Este unul dintre cele mai bune site-uri pe care merita sa intri, daca esti interesat de fotbal, tenis, baschet si alte sporturi high-profile, dar si daca esti pasionat de partidele mai putin popularizate din tenis de masa, volei pe plaja, polo pe apa, schi sau cricket. La fel de bine veniti sunt pe paginile Betano si cei care doresc sa poata miza pe sporturi cu motor.

Nici la categoria evenimente acoperite Betano nu lasa stacheta mai jos, acoperind atat competitiile cele mai importante ale momentului, cat si partide din intreceri amicale. In prezent lista include intalnirile grupelor A, B si C din UEFA, calificarile pentru Cupa Mondiala din 2022 din America de Sud, Super League a Chinei, partidele din Cupa Romaniei si meciurile din Liga 1, 2 si 3 etc. Fanii tenisului vor putea paria pe intalnirile ATP, WTA si Challenger, precum si pe cele din ITF-ul masculin si feminin, Australian Open, Wimbledon, Roland Garros, US Open, Laver Cup etc.

Bet Mentor – asul din maneca, daca stii cum sa profiti de el

Esti un parior pasionat de cifre si vrei sa afli rapid care dintre selectiile disponibile astazi iti pot oferi un castig apropiat de cel vizat? Bet Mentor este un program foarte simplu de calcul care iti ofera sugestii de pariere pe baza sumei pe care vrei sa o obtii si a celei pe care doresti sa o pariezi. Este o modalitate diferita de a privi optiunile disponibile din listele oferite de operator.

Principalul avantaj al folosirii acestui sistem este economia de timp, pentru ca afli care sunt pariurile cu castigurile cele mai mari in doar cateva secunde, fara a fi nevoie sa cauti prin toata lista. In plus, momentan functioneaza doar pentru fotbal, deci pariorii microbisti nu vor fi tentati sa paseasca in afara domeniului lor de expertiza.

Marja de profit intre 5.5 si 6%

Utilizand o marja de profit cuprinsa intre 5.5 si 6% Betano se numara printre operatorii care pun la dispozitie cote bune, in special pentru sporturile cu nivel ridicat de popularitate. Oferta sportiva Betano mai include si optiunea de Marja 0% care include zilnic selectii de tip 1X2 la care operatorul renunta la profit, oferind cele mai bune cote de pe piata.

Oferta live la fel de buna ca cea pre-meci

Spre deosebire de alti operatori, Betano mentine si in sectiunea de pariuri live o oferta la fel de bogata ca cea pre-meci. Pune la dispozitie, de asemenea, si posibilitatea de streaming live pentru o varietate de sporturi, cu peste 24.000 de partide pe an. Este o optiune dedicata jucatorilor Betano, deci pentru a urmari in timp real partidele dorite este necesara deschiderea unui cont cu sold minim 0.5RON sau un pariu realizat in ultimele 24 de ore.

Aplicatie dedicata pentru iOs si Android

Profilul jucatorului de secol XXI include suficient de des imaginea unei persoane care pariaza in timp ce se deplaseaza cu trenul sau este la birou, folosind telefonul, incat Betano sa nu fi ignorat nici acest aspect. Site-ul de browser, optimizat si pentru deschidere si utilizare mobil, pentru pariorii ceva mai reticenti la noile tehnologii, se extinde deci printr-o aplicatie de telefon si tableta conceputa in doua variante, cu compatibilitate Android si iOs.

Bonus cu rulaj la 90 de zile si bonus cash fara termen de expirare

Alocat periodic de operator direct in contul tau, ca forma de recompensare a fidelitatii tale, Bonus Cash este una dintre promotiile care nu expira niciodata, dupa ce a fost acceptata de utilizator. O caracteristica ceva mai rara in randul bonusurilor din acest domeniu.

La fel de generos este Betano si in cazul bonusului de inregistrare, care nu are chiar perioada nelimitata de rulaj, dar iti ofera una destul de indelungata pentru a juca relaxat – 90 zile, cea mai buna dintre ofertele concurente. In prezent, bonusul are o valoarea de pana la 500RON, cu dublarea mizei.

Pe scurt, desi este unul dintre operatorii care au intrat in aceasta industrie abia in 2016, fara experienta offline, cum este cazul Fortuna sau Superbet, Betano se descurca foarte bine, gestionand eficient o oferta atragatoare si bine pusa la punct, care promite mult si in urmatorii ani. coral