Borz Răzvan Ioan, traficantul prins cu peste 1 kg de droguri asupra sa, în urma unui flagrant organizat de către BCCO, își va primit o parte din bunurile confiscate cu ocazia perchezițiilor, însă nu toate, soluția Tribunalului Cluj fiind atacabilă cu apel.

În concret, instanța clujeană a dispus ca inculpatul să primească laptopul marca ASUS de culoare neagră, cu acumulator şi încărcător, ambalate într-o pungă din plastic de culoare albastră, fiind sigilat cu sigiliul MAI nr. 18827 şi numerotat cu proba nr. Însă nu și celelalte obiecte, şi anume a unui telefon mobil marca Nokia CI de culoare maro, un telefon mobil marca Nokia 1100 de culoare gri, un telefon mobil marca Nokia 1100 de culoare și un telefon mobil marca Iphone 5S de culoare albă.

La data de 29.03.2018 procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  dispuneau reținerea pentru o perioadă de 24  de ore a  numitului Borz Răzvan Ioan, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2017 – 2018, fără a deţine autorizaţia prealabilă emisă de ANSVSA, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,inculpatul Borz Răzvan-Ioan  a procurat, manipulat şi distribuit direct substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive, care conţin compuşi din clasa catinonelor sintetice.

La data de 29.03.2018, în jurul orelor 14.00, inculpatul a fost depistat într-un cartier din municipiul Cluj-Napoca având asupra sa un colet, primit prin intermediul unei societăţi de coletărie, care conţinea 1 kilogram de substanţe psihoactive.

Ulterior, la domiciliul inculpatului, a fost efectuată o percheziţie, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de  aproximativ 40 de grame de substanţe psihoactive, instrumente pentru consumul acestora, precum şi 3 telefoane mobile. Inculpatul a fost ulterior arestat preventiv.

 

 

coral