Tragedie cumplită pentru o familie din comuna Călărași, județul Cluj, care se afla la muncă în Anglia. Fetița lor de 13 ani a murit subit, în urma unui stop cardio-respirator, iar acum au nevoie de bani pentru a-i repatria trupul neînsuflețit, pentru a fi înmormântat acasă.

„S-au dus la cumpărături, au lăsat-o acasă. Au stat vreo 2 ore la cumpărături și când s-au întors, au chemat-o pe fată și ea nu a răspuns. Au găsit-o căzută, în camera ei, au chemat ambulanța, s-a încercat resuscitarea fetiței, dar nu au mai putut-o salva.”, a povestit nașa de botez a fetei, pentru RefleqtMedia.

Maria Isabela ar fi murit din motive necunoscute, în condițiile în care nu avea afecțiuni preexistente cunoscute. Fetița era elevă la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” din Turda. Conducerea școlii a transmis un mesaj de condoleanțe.

„O inimă blândă a încetat să mai bată, un suflet iubit s-a ridicat către cer. Cu inimile pline de durere și regret, dorim să anunțăm plecarea dintre noi a elevei Mariana Isabela Cenan. În aceste momente îndurerate, familia are nevoie de sprijinul nostru pentru repatrierea și înhumarea acestui suflet pur. Condoleanțe și putere familiei fetiței!”, a transmis Școala „Teodor Murășanu” Turda.

Pentru a-i repatria trupul neînsuflețit, familia Cenan are nevoie de circa 3500 de euro, iar cei care vor să-i sprijine financiar, o pot face în următorul cont în lei, deschis la Libra Bank: Beneficiar: Liviu Remus Cenan, IBAN: RO72 BREL 0005 5163 6822 0100.

coral