Un adolescent de 14 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza care l-a împins spre o asemenea faptă.

Un adolescent de doar 14 ani a fost găsit mort în grădina casei de niște rude. Minorul s-a spânzurat, dar nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să explice fapta sa.

Copilul de 14 ani a fost găsit marți, 16 februarie în grădina casei din localitatea Răcăteşu din judeţul Bistriţa-Năsăud. Băiatul a fost găsit atârnat de un copac și fără suflare.

Un echipaj de Ambulanță din Beclean a intervenit la solicitarea martorilor, însă intervenţia lor a fost inutilă. Copilul murise de ore bune. Nu s-a impus începerea protocolului de resuscitare, deoarece băiatul prezenta pete cadverice și rigiditate, spun reprezentanții Aambulanței.

 

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cauza care l-a împins pe băiat spre o asemenea faptă. Polițiștii vor căuta în telefonul copilului eventuale conversaţii cu alte persoane care l-ar fi determinat să comită acest gest şi îi vor chestiona pe colegii de la şcoală, pe profesori, dar şi familia.

coral