În localitatea Muncel din judeţul Cluj a avut loc un accident tragic aseară. Un bărbat de aproximativ 40 de ani şi-a găsit sfârşitul, strivit de tractorul pe care îl conducea şi care s-a răsturnat peste el.

Bărbatul a murit strivit de propriul utilaj, însă un alt bărbat aflat în tractor a apucat să sară la timp, reuşind să se salveze în ultima clipă. Din primele informaţii, accidentul tragic a avut loc vineri seara, în jurul orei 20.

Unii localnici spun că cei doi bărbaţi au urcat cu tractorul coama unui deal pentru a merge după fân. La un moment dat, când ar fi trebuit să facă manevra de schimbare a vitezei, cel care se afla la volan ar fi scăpat tractorul în spate, fără a-l mai putea controla.

Totuşi în acel moment, unul dintre bărbaţi a sărit din tractor, dar cel aflat la volan a rămas pe scaun, încercând să îl oprească. Dar, atunci utilajul s-a răsturnat, lovind şi o maşină.

Bărbatul a fost pur şi simplu strivit sub greutatea tractorului, iar paramedicii SMURD care l-au resuscitat zeci de minute nu au mai reuşit să îl salveze.

 

 

Pentru a stabili toate împrejurările producerii accidentului, poliţia a deschis o anchetă în acest caz, informează Dejeanul.

coral