Jurnalistul Dan Bucura a publicat azi pe contul lui de Facebook mai multe fotografii in care apare Traian Basescu, la o terasa din Bruxelles, in compania unei femei blonde. Conform postarii, este vorba despre fotografii facute acum cateva zile.

Pe masa la care stau cei doi se văd pahare cu vin, iar fostul președinte al țării, în prezent europarlamentar, fumează o țigară electronică. Femeia, care poartă o rochie roșie, elegantă, se numește Casiana Enache și, precizează Bucura, este angajată la Parlamentul European.

Casiana Enache este din Pitești și are o fetiță de șase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoțitoare de zbor.

Internauții care au comentat la postarea lui Dan Bucura au remarcat asemănarea izbitoare dintre Casiana și Elena Udrea, personaj despre care s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu fostul șef de stat.

În această seară, însă, fostul șef de stat a fost invitat la Digi 24, pentru a vorbi despre ultimele evenimente de pe scena politicii, care au dus la căderea Guvernului, dar și despre candidatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu.

coral