Au trecut mai bine de sase ani de cand Consuelo Matos a devenit o mama singura, care isi creste foarte frumos fiicele pe care le are cu Adrian Mutu. Si daca prima sotie a fostului fotbalist, dar si actuala partenera de viata apar destul de des in lumina reflectoarelor, exotica latino-americana evita lumea mondena, fiind foarte implicata in afacerea cu multe zerouri pe care o are si in cresterea si educatia fetelor sale.

Consuelo, fosta sotie a lui Adrian Mutu, femeie de afaceri de succes

Consuelo Matos Gomez si-a deschis o agentie imobiliara in urma cu aproape doi ani, care se ocupa cu vanzarea unor proprietati aflate pe malul Marii Caraibelor. Poti vedea aici imagini cu locuintele de vis AICI. In portofoliul sexy vedetei sunt vile si case de vacanta al caror pret este de minimum 1 milion de dolari, motiv pentru care, incasarile fostei sotii a lui Adrian Mutu sunt cu multe zerouri. In plus, dupa cum se poate vedea in cele mai recente fotografii cu ea, splendida dominicana arata uimitor!

In 2009, Consuelo a fost votata drept cea mai sexy sotie de jucator, in urma unui sondaj realizat de site-ul Gosvip.ro. Tot in urma cu 10 ani, cu putin timp inainte de a se naste fetita cea mica a lui Adrian Mutu, el a oferit un interviu amplu despre casnicia cu cea de-a doua sotie. “M-a schimbat si ma enerveaza barbatii care spun ca nimic nu-i schimba sau ca nu e ok sa te influenteze o femeie, mai ales nevasta. Eu am facut asta ca sa o am langa mine; mi-am dat seama de la inceput ca e foarte speciala – pentru mine, nu stiu cum o privesc altii. Toata lumea spune ca e foarte frumoasa si eu stiu asta. Dar daca era numai foarte frumoasa si asta-i tot, nu era acelasi lucru. Nu m-as fi schimbat doar pentru atat. Cred ca alaturi de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, ca nu facem aici poezie”, a declarat Adrian Mutu pentru jurnalistii de la VIVA!.

In vara acestui an, mai exact pe 18 iunie, se implinesc 7 ani de cand a fost pronuntat oficial divortul dintre Consuelo si Adrian Mutu. Ei au doua printese impreuna: Adriana are 12 ani, iar Maya, 10.

Fiicele lui Consuelo au o relatia foarte frumoasa cu actuala sotie a lui Adrian Mutu

Adriana si Maya, fetele lui Adrian Mutu din casatoria cu frumoasa dominicana Consuelo Matos, se inteleg foarte bine cu Sandra Mutu, actuala sotie a “Briliantului”. Adolescentele s-au intalnit de multe ori cu actuala partenera a tatalui lor in timpul vacantelor petrecute in Republica Dominicana, iar una dintre dovezi este fotografia de mai jos. Imaginea a fost facuta publica de Sandra Mutu. “With my girls (n.r.: Cu fetele mele) @mayamutu @adrimutu @alexandra84moc” este mesajul scris de sotia lui Adi Mutu pe pagina ei de Instagram, unde a urcat poza.

Pana in primavara anului 2017 s-a stiut ca Adrian Mutu si Consuelo ar fi divortat in 2015, insa, la cateva luni dupa ce fostul fotbalist s-a casatorit civil cu Sandra s-a aflat cand s-a produs, de fapt, separarea de cea de-a doua sotie. Si asta pentru ca pe hartia de divort de cea de-a doua sotie scrie ca acesta s-a pronuntat 8 iunie 2012, adica cu vreo doi ani inainte sa se vorbeasca prima oara despre despartirea lui de Consuelo Matos. Adrian Mutu mai are un baiat, pe Mario – cu prima sotie, actrita Alexandra Dinu.

coral