East European Comic Con, amplu eveniment din centrul şi estul Europei, se extinde anul acesta pentru prima dată cu o ediţie în afara Capitalei,Transylvania Comic Con, care va avea loc în perioada 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă – BT Arena din Cluj-Napoca, anunţă organizatorii.

Transylvania Comic Con va însemna o nouă desăşurare de forţe dedicată pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate, cosplay. Fanii vor avea astfel şansa de a se întâlni cu cel puţin patru actori de la Hollywood care vor sta de vorba cu ei în cadrul sesiunilor de Q&A (panel-uri), vor face fotografii şi vor oferi autografe personalizate, scrie news.ro. 

De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con şi le vor oferi pasionaţilor şansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competiţii cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generaţie.

Dintre atracţiile principale nu vor lipsi o zonă de street food cu mâncăruri delicioase, concursuri de cosplay, artişti de bandă desenată, demonstraţii de VR, precum şi un târg generos unde vizitatorii pot interacţiona cu expozanţii şi pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producţiile sci-fi preferate.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit şansa fanilor de a întâlni personalităţi precum: 

  • Jason Momoa ("Game of Thrones", "Aquaman"),
  • Mark Shepard ("Supernatural"),
  • Daniel Gillies ("The Originals"),
  • Robert Knepper ("Prison Break"),
  • Charles Dance ("Game of Thrones", "The Imitation Game"),
  • Sylvester McCoy ("Dr.Who", "The Hobbit"),
  • precum şi mulţi alţi actori de seamă din producţii de top ca "Game of Thrones", "Spartacus", "Supernatural", "Doctor Who", "Fringe", "Harry Potter", "The Vampire Diaries", "Lord of the Rings", "Sherlock sau Vikings".

Biletele pentru Transylvania Comic Con se vor putea achiziţiona începând cu luna mai de pe www.comic-con.ro, precum şi din Magazinele Cărtureşti (via Myticket / Entertix).

coral