Regizat de un nume care a semnat un James Bond şi Masca lui Zorro. Cu un director de imagine care şi-a pus numele pe Star Wars. Şi, nu în ultimul rând jucat de nume ca Michael Keaton şi Samuel Jackson. Plus Tudor Chirilă şi Florin Piersic. Asta pentru că pelicula The Protege s-a filmat în România, de către Frame Film, producătorii serialului Las Fierbinţi.

S-a lansat deja trailer-ul pentru filmul “The Protégé”, în regia lui Martin Campbell (“The Expendables”, “James Bond -Casino Royale”, “Masca lui Zorro”), producţie filmată în România şi în care apar Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă, George Piştereanu şi Cosmin Dominte.

Filmările au avut loc în Bucureşt şi Snagov, în perioada ianuarie-martie 2020, timp de 10 săptămâni. De filmări s-au ocupat peste 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi. Filmul se va lansa pe data de 20 august.

O parte din acţiunea filmului a avut loc în Bucureşti. În Capitală au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra.

În film apar şi actori cunoscuţi precum Michael Keaton(“Birdman”, “Batman”, “Robocop”), Samuel L Jackson (“Jurassic Park”, “Good Fellas”, “Pulp Fiction”) şi Maggie Q (“Designated Survivor”, “Divergent”, “Mission Impossible 3”).

Directorul de imagine este este David Tattersal, directorul de imagine al filmelor Star Wars scrise şi regizate de George Lucas (“Ameninţarea Fantomei” – 1999 , “Attack of the clones” – 2002 şi “Revenge of the Sith” – 2005).

Frame Film, producătorii Las Fierbinţi, se ocupă în prezent şi de o altă producţie internaţională, un serial cu o desfăşurare impresionantă de forţe, filmat integral în România, Django.

coral