Solistul Tudor Chirilă a avut o reacție dură pe Facebook în care a atras atenția asupra situației dramatice în care se află România în plin val 4 al pandemiei de COVID-19.

Artistul a lansat o provocare pentru cei care nu cred în pandemie sau în vaccin să își imagineze o Sala Palatului plină de oameni pe scaune, cam 3.500, câți omoară coronavirusul la fiecare 9 zile.

„Aş putea să postez o pisică. Cu puţin efort, aş mulţumi pe toată lumea. Doar că nu am în plan aşa ceva. Aşa că o să încerc să creez o imagine, că poate valorează mai mult decât orice. Imaginaţi-vă Sala Palatului plină ochi, pe scaune, fără oameni în picioare. Aşa, ca la un concert de muzică clasică. Plină de oameni. Doar că ei sunt morţi. Fiecare încremenit într-o expresie contorsionată de surpriza morţii. 3.500 de morţi. În perioada asta, la fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului. De aceeaşi boală”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Până ieri, în România, au murit 41.130 de oameni infectați cu noul coronavirus, în ultimele zile numărul deceselor fiind de ordinul sutelor.

coral