Tudor Chirila a fost implicat miercuri intr-o altercatie in zona centrala a Capitalei. Totul s-ar fi intamplat in jurul orei 11, in fata unui hotel din Piata Charles de Gaulle: “Un barbat s-a certat pe motive politice cu Tudor Chirila si discutiile au degenerat iar acest tanar spune ca a fost agresat de artist”.

Potrivit cancan.ro, barbatul este un fost coleg de-al solistului trupei Vama. Discutiile pe teme politice au degenerat, iar juratul de la Pro TV a inceput sa-si scuipe si sa isi loveasca fostul coleg. Victima a sunat imediat la 112, acuzandu-l pe Chirila de agresiune, insa nu a dorit sa depuna plangere impotriva lui. Tudor Chirila nu a mai fi fost la fata locului in momentul in care echipajul ar fi ajuns in zona.

„Astazi, in jurul orei 11.00, prin apel 112, Sectia 1 Politia a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca a avut o divergenta, cu un alt barbat, pe care il cunoaste de mai mult timp. Persoana a reclamat ca o fost lovita. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie. Barbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente„, sustin fortele de ordine.

De altfel, Chirila este cunoscut ca unul dintre liderii informali ai miscarii #rezist, fiind prezent adesea la protestele din Piata Victoriei.

Reactia lui Tudor Chirila

„Tudor Chirila le-a raspuns colegilor mei si avem permisiunea sa-l citam cu urmatoarele explicatii in legatura cu incidentul pentru care Politia a fost chemata in cursul diminetii. Am fost provocat, spune Tudor Chirila, in timp ce stateam la cafea. Tatal meu a fost facut securist. Am avut un conflict barbatesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal sa stau la o masa si sa fiu provocat si jignit”, au spus cei de la Antena 3.

coral