Asociația Camera de Sus Turda în parteneriat cu Primăria Municipiului organizează croșul umanitar „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”, ediția a 3-a. Evenimentul are ca scop susținerea copiilor din cadrul Centrului de recuperare psiho-neuro-motorie pentru copii cu handicap „Sf. Irina” Turda și a sportivilor din cadrul Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap Locomotor „Oameni pentru Oameni” Turda.

Banii adunați în urma crosului umanitar, proveniți din taxele de participare și sponsorizări, vor contribui la amenajarea unui traseu terapeutic multisenzorial lângă clădirea centrului Sf. Irina, la lucrări de reparații și reamenajare a parcului pentru copiii cu dizabilități din curtea centrului Sf. Irina și vor acoperi bugetul necesar pentru ca sportivii clubului Oameni pentru Oameni să poată participa la concursurile naționale destinate persoanelor cu handicap în acest an.

Evenimentul are loc sâmbătă, 18 mai 2019, începând cu ora 10:00, în zona centrală a Municipiului Turda, participanții urmând să alerge în trei probe diferite:

– MAIN – 4km, pentru alergători peste 15 ani;
– JUNIOR – 1 km, pentru elevi între 7-14 ani;
– WALK (plimbare) – o probă fără distanță minimă de alergat sau limită de vârstă, așa încât orice persoană poate participa, indiferent de vârstă sau condiție fizică.

Taxa de participare este de 20 lei pentru probele Main și Walk, și 5 lei pentru proba Junior. Taxa se plătește înaintea evenimentului la standurile de informații, în ziua crosului (18 mai 2019, intervalul orar 8:30 – 10:00). Aceasta reprezintă donația minimă pe care o puteți oferi în scop caritabil și include numărul de concurs, acces la punctele de hidratare și tot respectul persoanelor cu handicap.

Primii 100 de participanți care se înscriu online la linkul de mai jos vor beneficia în kitul de concurs și de tricoul oficial al evenimentului. LINK ÎNSCRIERE AICI.  

Alergarea se va desfășura urmărind traseul disponibil la link-ul de înscriere de mai sus.

Vă provocăm să participați la acest eveniment caritabil și să alergați pentru cei care NU pot alerga! Prezența voastră la eveniment este o oportunitate de implicare în rezolvarea unei nevoi speciale.

coral