Municipiul Turda dă startul depunerilor de proiecte în cadrul procesului de bugetare participativă.

Începând din 4 februarie 2019, se dă startul pentru depunerea de proiecte prin intermediul platformei (CLICK AICI), iar acestea pot fi depuse până în data de 15 martie 2019.

Municipiul Turda lansează procesul de bugetare participativă, un proiect prin care se propunem să se acționeze împreună.

Proiectele realizate de dumneavoastră, după ce vor fi depuse și validate de autoritatea locală, vor fi supuse votului, iar cele care vor primi cel mai mare număr de voturi, vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate începând cu anul 2019.

Ideile, propunerile și soluțiile pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul Turda.

Prin acest proces de bugetare participativă online, un proces transparent, deschis, ce va surprinde cu prioritate nevoile turdenilor, municipalitatea urmărește implicarea activă și directă a cetățenilor în luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

"Vă invităm să vă implicați direct și să formulați idei dar și soluții care pot duce la îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru", transmite primăria Turda, printr-un mesaj pe Facebook.

 

coral