Ieri, 9 septembrie, toate școlile și grădinițele i-au întâmpinat pe elevii și micuții turdeni în condiții excepționale.

Primăria municipiului Turda a transmis un mesaj elevilor, părinților și profesorilor: "Am dat startul unui nou an școlar în forță, plini de entuziasm și de energie. De fiecare dată, în această perioadă, ne cuprinde pe toți o emoție aparte, suntem învăluiți de noi speranțe și pornim la drum cu noi perspective".

Au fost realizate lucrări de modernizare la toate unitățile de învățământ, iar la 4 dintre ele au fost realizate lucrări majore de modernizare, cu fonduri guvernamentale. De asemenea, s-au depus proiecte europene pentru 5 grădinițe și creșe, s-au alocat sume considerabile de la bugetul local, rezultând astfel o sumă de peste 8 milioane de euro destinată sistemului educațional din Turda.

Primăria asigură părinții că se dedică total, permanent, să dezvolte acest oraș, să pună cărămidă cu cărămidă în construirea unui viitor mai bun pentru copiii și nepoții orașului.

"Turda va fi un oraș exemplu, în care va fi o mândrie să trăim, în special pentru cei tineri și generațiile care vor urma. Vă dorim mult succes, să fie un an plin de reușite ! Suntem și vom fi mereu alături de voi!", transmit aceștia.

coral