Turdenii își pot vota proiectele preferate pe TurdaDecide.ro. A început etapa de vot în cadrul procesului Bugetare participativă!

În perioada 8 aprilie – 29 aprilie se desfășoară la Turda etapa de vot în cadrul programului de Bugetare participativă 2019, iar în data de 6 mai 2019 vor fi anunțate proiectele câștigătoare

Astfel, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Turda, cu vârsta împlinită de 18 ani, își pot exprima votul pentru proiectele preferate, declarate eligibile de echipa de analiză din cadrul Primăriei.

La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Dintre cele 62 de proiecte eligibile cele care vor primi cel mai mare număr de voturi vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate iar astfel ideile, propunerile și soluțiile turdenilor vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din oraș.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul dedicat proiectului AICI .

 

coral