Turneul anuntat de Loredana in Statele Unite a fost preluat de escroci si folosit ca metoda de imbogatire. Diva, care va sustine o serie de concerte peste Ocean in luna mai, s-a trezit ca in mediul online se vand bilete false la spectacolele sale.

Primii care au mirosit escrocheria au fost tour managerul si impresarul artistei. Ei s-au grabit sa explice pentru admiratorii Loredanei cum stau lucrurile, ca sa-i impiedice sa cada in plasa sarlatanilor veniti, culmea, din comunitatea de romani din America.

”Biletele nu au fost puse in vanzare pe site-uri, nu se gasesc decat la salile anuntate in turneu, unde se pot face rezervari. Cine a achizitionat bilete promise online trebuie sa stie ca acestea nu sunt valabile, iar cei care le comercializeaza sunt responsabili sa va returneze banii”, anunta organizatorii.
Turneul Loredanei in America, afacere pentru escroci. In mediul online s-au pus in vanzare bilete false!

Loredana, care in urma cu 10 ani a inregistrat integral un album peste Ocean, ”Sundance”, se intoarce in America pregatita sa sustina un turneu in toata regula, la standarde inalte. Cea mai cunoscuta artista a noastra va fi insotita de trupa ei, Agurida. Primul concert va avea loc la European Music Fest, Las Vegas (5 mai), iar pe data de 11 mai vedeta si bandul ei vor ajunge in Chicago.

coral